Inschrijven voor Traditionele Schepen Beurs

De EOC-Traditionele Schepen Beurs is nog op zoek naar enthousiaste ondernemers die onderdeel willen zijn van het evenement in november! Bent u een leverancier voor de schepen, heeft u een schip en wilt u aanwezig zijn of wilt u uw reizen ten toon stellen op onze bijzondere beurs, schrijft u uw bedrijf dan nu in!

U kunt uit verschillende pakketten kiezen voor de opbouw van uw stand.

  • Kale grond
  • Systeembouw stukken
  • Traditionele marktkraam
  • Volledig opgebouwde stand

Wij hebben een plattegrond gemaakt waar u de precieze prijzen van de stands terug kunt vinden. Wij sturen u de link naar deze plattegrond graag op zodat u precies de plek uit kunt zoeken die u wilt! Omdat wij deze plattegrond veel bij houden, zetten we deze niet direct online, maar op aanvraag sturen wij hem u graag toe.

Het inschrijven voor de EOC Traditionele Schepen Beurs gaat heel gemakkelijk! Stuur ons een bericht via onderstaande contact formulier en wij sturen u een link naar de plattegrond. Iedere stand heeft een nummer en een link naar een email met dit nummer. Stuur ons een email welke stand u wilt reserveren en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Beperkte stand beschikbaar. Alleen unit 10a en 20b nog beschikbaar.

Eventueel is er nog vrij te bebouwen beursgrond beschikbaar, maar is gelimiteerd.

 

Hieronder is een indicatie voor de kosten van een stand tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs. Op de plattegrond kunt u de prijzen terug vinden van iedere stand.

Kale grond

Voor alleen een stuk grond betaalt u €65 per vierkante meter. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzetten van uw materiaal binnen de grenzen van de afgenomen grond. Dit is exclusief tapijttegels, deze kunnen voor €6 per m2 bij gehuurd worden.

Systeembouw Units

U huurt een opgebouwd stuk grond met 3 wanden en tapijt, een unit. Iedere unit is 4m2.

De start prijs voor een systeembouw unit is €75 per vierkante meter, dus €300 voor de eerste unit. Voor een grotere plek werken wij met een staffel prijs.

1unit (4m2) = €295

2units (8m2) = €560

3units (12m2) = €780

4units (16m2) = €960

5units (20m2) = €1100

Na 5units blijft de prijs per unit hetzelfde. Heeft u hier vragen over, neemt u dan gerust contact met ons op.

Traditionele markkraam

Er zullen beperkt marktkraamplaatsen beschikbaar zijn. Wilt u een marktkraam wees er dan dus snel bij. De marktraam wordt aangeleverd zonder verdere wanden of tafelkleed. Wilt u hierin voorzien worden, laat het ons dan weten, dan bedenken we samen een plan. Kosten stand zijn  rond de €350.

Volledig opgebouwde stand

De EOC-Traditionele Schepen Beurs werkt samen met Pride at Work, zij kunnen u voorzien van een volledig professioneel opgebouwde stand. Prijzen zijn maatwerk.

Deze prijzen zijn exclusief milieu en PR bijdrage (€75 per standhouder) en BTW.

Deze prijzen zijn inclusief 5 vrijkaarten, 2 lunch pakketten per stand en de gehele dag koffie en thee op de stand.