Inschrijven voor Traditionele Schepen Beurs

De EOC-Traditionele Schepen Beurs is nog op zoek naar enthousiaste ondernemers die onderdeel willen zijn van het evenement in november! Bent u een leverancier voor de schepen, heeft u een schip en wilt u aanwezig zijn of wilt u uw reizen ten toon stellen op onze bijzondere beurs, schrijft u uw bedrijf dan nu in!

U kunt uit verschillende pakketten kiezen voor de opbouw van uw stand.

  • Kale grond
  • Systeembouw stukken
  • Traditionele marktkraam
  • Volledig opgebouwde stand

Wij hebben een plattegrond gemaakt waar u de precieze prijzen van de stands terug kunt vinden. Wij sturen u de link naar deze plattegrond graag op zodat u precies de plek uit kunt zoeken die u wilt! Omdat wij deze plattegrond veel bij houden, zetten we deze niet direct online, maar op aanvraag sturen wij hem u graag toe.

Het inschrijven voor de EOC Traditionele Schepen Beurs gaat heel gemakkelijk! Stuur ons een bericht via onderstaande contact formulier en wij sturen u een link naar de plattegrond. Iedere stand heeft een nummer en een link naar een email met dit nummer. Stuur ons een email welke stand u wilt reserveren en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

 

Hieronder is een indicatie voor de kosten van een stand tijdens de EOC-Traditionele Schepen Beurs. Op de plattegrond kunt u de prijzen terug vinden van iedere stand.

Kale grond

Voor alleen een stuk grond betaalt u €65 per vierkante meter. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzetten van uw materiaal binnen de grenzen van de afgenomen grond. Dit is exclusief tapijttegels, deze kunnen voor €6 per m2 bij gehuurd worden.

Systeembouw Units

U huurt een opgebouwd stuk grond met 3 wanden en tapijt, een unit. Iedere unit is 4m2.

De start prijs voor een systeembouw unit is €75 per vierkante meter, dus €300 voor de eerste unit. Voor een grotere plek werken wij met een staffel prijs.

1unit (4m2) = €300

2units (8m2) = €560

3units (12m2) = €780

4units (16m2) = €960

5units (20m2) = €1100

Na 5units blijft de prijs per unit hetzelfde. Heeft u hier vragen over, neemt u dan gerust contact met ons op.

Traditionele markkraam

Er zullen beperkt marktkraamplaatsen beschikbaar zijn. Wilt u een marktkraam wees er dan dus snel bij. De marktraam wordt aangeleverd zonder verdere wanden of tafelkleed. Wilt u hierin voorzien worden, laat het ons dan weten, dan bedenken we samen een plan. Kosten stand zijn  rond de €350.

Volledig opgebouwde stand

De EOC-Traditionele Schepen Beurs werkt samen met Pride at Work, zij kunnen u voorzien van een volledig professioneel opgebouwde stand. Prijzen zijn maatwerk.

Deze prijzen zijn exclusief milieu en PR bijdrage (€75 per standhouder) en BTW.

Deze prijzen zijn inclusief 5 vrijkaarten, 2 lunch pakketten per stand en de gehele dag koffie en thee op de stand.